Projectborden bestellen bij een expert

Projectborden huren of immoborden plaatsen aan een goedkoop tarief? Het Budgetframe zorgt voor een snelle verkoop en verhuur van uw vastgoedproject. Werfsigns ontwikkelde het innovatieve vrijstaand spandoekframe dat u op een budgetvriendelijke manier kan inzetten voor al uw vastgoed reclame en immo marketing. budgetbusters, inpress, herva, opticom, reclameonline, zwartopwit, esbi, signts, 

Mobiele reclameborden zijn de meest gebruikte vorm van vastgoedmarketing op bouwplaatsen. De houten reclameborden zijn moeilijker te verplaatsen en nemen veel tijd en ruimte in beslag op de werf door hun schuinwegstukken. Aan het verplaatsen van je immoborden hangt tevens een stevig prijskaartje!


Budgetframes zijn goedkope reclameborden die snel verplaatsbaar zijn op uw immo project. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn dubbelzijdig zichtbaar op alle mogelijke locaties! Door gebruik te maken van groot formaat spandoeken (300x250cm), zet u uw bouwproject snel in de kijker voor alle voorbijgangers met een opvallend makelaarsbord.

Werfsigns plaatst uw bouwbord binnen 5 werkdagen na aanlevering of goedkeuring van het ontwerp.


Spandoekframe kopen?

Heeft u meerdere vastgoedprojecten in het vooruitzicht, dan is een aankoop van het Budgetframe zeker te overwegen. 

Wij verplaatsen uw spandoek met frame in een sneltempo van project naar project, of stockeren het gratis in afwachting van een nieuwe locatie.

ONTWERP op maat

Werfsigns zorgt voor een gratis ontwerp van uw spandoek. Bezorg ons uw logo, ontwerp, boodschap, beelden, 3D of tekst & wij doen de rest. We bezorgen u binnen 1 werkdag het ontwerp ter goedkeuring van uw vastgoedcommunicatie ter opstart van uw immo project. 

Wenst u het ontwerp zelf aan te leveren?

Lees onze kennisbank hoe u bestanden dient aan te leveren,

DIENSTEN

Een team van gedreven experts met ervaring op bouwplaatsen staat elke werkdag voor u klaar. We zorgen voor een razendsnelle service omdat we weten hoe belangrijk het is de verkoop of verhuur van huizen, appartementen & industriegebouwen op te starten. Onze inhouse ontwerpafdeling bezorgt u in sneltempo een ontwerp op maat!

SECTOREN

Werfsigns focust zich vooral op makelaars en bouwbedrijven die actief zijn in Vlaanderen. Het Budgetframe is specifiek ontworpen als commerciële blikvanger op vastgoedprojecten. Of het nu ingezet wordt voor een tijdelijke boodschap of om uw bedrijf in de kijker te zetten met de info van het project... U kan er niet omheen kijken!