Heeft u nog vragen? Lees hier uw antwoord

Heb je vragen over het aanleveren van bestanden of wil je weten hoe snel jouw bestelling verwerkt en geplaatst wordt?

Lees hieronder onze kennisbank met de meest gestelde vragen en antwoorden, of bel ons gerust even op.


Is de prijs écht inclusief alles?

De huurprijzen die wij hanteren zijn inclusief 21% BTW, de productie van de spandoek(en), de opmaak van het ontwerp, de plaatsing en het ophalen van de Budgetframe. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook het Budgetframe langer huren in overleg met onze afdeling planning.

Wat is de plaatsingstijd bij bestelling van een huurmodule?

De standaard plaatsingstijd is 5 werkdagen na aanlevering van een kant en klaar ontwerp of goedkeuring van een ontwerp door Werfsigns. Heeft u een deadline? Neem even contact op met ons voor een vlotte verwerking. 

Kunnen jullie ook het ontwerp verzorgen?

Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een externe. Bij een huurmodule verzorgen wij het ontwerp gratis voor u! Geef ons een korte omschrijving van uw gewenste ontwerp via mail samen met de nodige bestanden die nodig zijn ter opstart proefbon.

Hoe bestanden aanleveren?

Bezorg ons bestanden met een formaat van 300x250cm (BxH), voorzien van 1cm afloop rondom (schaal 1:10 of 1:50). Lever bestanden aan in PDF, AI, EPS of JPEG. De minimale resolutie is 150dpi voor foto's en beeldmateriaal. Vermijd paskruizen of snijtekens en zet de lettertypes om naar contouren, of stuur ons het lettertype apart mee.

Wat is jullie garantie?

Bekijk onze algemene voorwaarden, hier leest u  alles in detail omschreven.