Waarom kiezen voor Werfsigns

Door de jaren heen merken we dat makelaars en bouwbedrijven meer investeren in werfreclame en vastgoedmarketing voor de verkoop of verhuur van projecten. De aanwezigheid alleen al in het straatbeeld zorgt voor 2 vliegen in 1 klap, het opbouwen van naambekendheid & het immo project in de kijker zetten.

Werfsigns ontwikkelde speciaal voor deze sector het Budgetframe. Een innovatief vrijstaand spandoekframe voor gebruik op alle vastgoedprojecten. Door goedkope huurformules dient men niet meer te investeren in dure reclameborden waarvoor achteraf ook nog een prijs moet betaald worden voor het verwijderen van de werfreclame.

Werfsigns is een afdeling van Text-it BV die als corebusiness zorgt voor visuele communicatie bij KMO, retail, industrie, bouw & immo. Het bedrijf en de werknemers hebben een grondige kennis van vraag & aanbod in de vastgoed- & bouwsector.

Uw project is onze grootste zorg

Diensten werfcommunicatie huren - Werfsigns
Diensten werfcommunicatie huren - Werfsigns

Een team van gedreven experts met ervaring op bouwplaatsen staat elke werkdag voor u klaar.

We zorgen voor een razendsnelle service omdat we weten hoe belangrijk het is de verkoop of verhuur van huizen, appartementen & industriegebouwen op te starten.

De monteurs zijn gecertificeerde installateurs die oog hebben voor detail en veiligheid op uw project. Onze inhouse ontwerpafdeling bezorgt u in sneltempo een professioneel ontwerp op maat!