Projectborden bestellen bij een expert

Projectborden huren of immoborden plaatsen aan een goedkoop tarief? Het Budgetframe zorgt voor een snelle verkoop en verhuur van uw vastgoedproject. Werfsigns ontwikkelde het innovatieve vrijstaand spandoekframe dat u op een budgetvriendelijke manier kan inzetten voor al uw vastgoed reclame en immo marketing. budgetbusters, inpress, herva, opticom, reclameonline, zwartopwit, esbi, signts, 

De huurperiode kiest u best zelf

> Kies de gewenste periode

> Geef uw plaatsingsadres in

> Ontvang uw gratis ontwerp

> Plaatsing binnen 5 werkdagen


Spandoekframe kopen?

Heeft u meerdere vastgoedprojecten in het vooruitzicht, dan is een aankoop van het Budgetframe zeker te overwegen. 

Wij verplaatsen uw spandoek met frame in een sneltempo van project naar project, of stockeren het gratis in afwachting van een nieuwe locatie.

ONTWERP op maat

Werfsigns zorgt voor een gratis ontwerp van uw spandoek. Bezorg ons uw logo, ontwerp, boodschap, beelden, 3D of tekst & wij doen de rest. We bezorgen u binnen 1 werkdag het ontwerp ter goedkeuring van uw vastgoedcommunicatie ter opstart van uw immo project. 

Wenst u het ontwerp zelf aan te leveren?

Lees onze kennisbank hoe u bestanden dient aan te leveren,

DIENSTEN

Een team van gedreven experts met ervaring op bouwplaatsen staat elke werkdag voor u klaar. We zorgen voor een razendsnelle service omdat we weten hoe belangrijk het is de verkoop of verhuur van huizen, appartementen & industriegebouwen op te starten. Onze inhouse ontwerpafdeling bezorgt u in sneltempo een ontwerp op maat!

SECTOREN

Werfsigns focust zich vooral op makelaars en bouwbedrijven die actief zijn in Vlaanderen. Het Budgetframe is specifiek ontworpen als commerciële blikvanger op vastgoedprojecten. Of het nu ingezet wordt voor een tijdelijke boodschap of om uw bedrijf in de kijker te zetten met de info van het project... U kan er niet omheen kijken!